رئیس میراث فرهنگی شهرستان زرند در نامه ای به ضرغامی وزیر میراث فرهنگی از وی خواست،دستور ثبت ملی و جهانی فرهنگ ایرانی اسلامی «حجاب» را صادر کند.

متن نامه محمد اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر ضرغامی

مقام منیع و محترم وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی کشور

با سلام و عرض ادب

احتراماً بدوا باستحضار مقام عالی می‌رسانم که به عنوان عضو کوچکی از خانواده‌ی بزرگ وزارتخانه کاملاً به رعایت قوانین و سلسله مراتب اداری اشراف دارم، اما از آنجایی که با روحیات والای اخلاقی جنابعالی در شنیدن درخواست‌های همکاران آشنایی دارم به خود  جسارت داده تا بر خلاف رویه‌ معمول اداری و تنها به دلیل اهمیتی که این درخواست برای خنثی سازی توطئه‌ دشمنان ایران در نابودی یک فرهنگ ملی دارد و نیز حائز اهمیت بودن نقش زمان در شکل گیری اتفاق مورد درخواست، با ترک تشریفات اداری حضورتان تقدیم می‌گردد.

آنچنان که قانونگذار، حفظ آثار و ارزش‌های تاریخی و ملی از جمله آثار معنوی و ناملموس ایرانی را یکی از وظایف قانونی ما قرار داده است و در همین راستا برخی از این آثار از جمله آئین نوروز و آئین‌های دیگری در سطح جهان به ثبت رسیده و وفق قوانین سازمان جهانی، به دلیل اینکه این آثار معنوی جزو لاینفک از تاریخ یک کشور محسوب می‌شود؛ لذا جامعه‌ جهانی نیز خود را ملزم به حمایت و حفظ و پاسداشت آن می‌داند که اقدامی قابل توجه است.

البته تعدادی از آداب محلی و بومی شهرستان زرند نیز طی سال‌های اخیر با حمایت اداره کل استان کرمان به ثبت ملی رسیده و جای تقدیر دارد؛ اما اینک ثبت ملی و جهانی یک اثر معنوی ارزشی و ملی ایران که متاسفانه به صورتی غیر فرهنگی، غیر اخلاقی و ناجوانمردانه مورد هجمه‌ دشمن قرار گرفته، نیاز به اولویتی ویژه دارد. از آنچه در دست نوشته‌های تاریخی و نقش و سنگ نگاره‌های باستانی در جای جای کشور خصوصاً در عمارت باشکوه تخت جمشید استنباط می‌شود، موضوع فرهنگ ناب ایرانی "حجاب" است که نشان می‌دهد که "حجاب" نه تنها صرفاً یک موضوع دینی که بلکه یک موضوع ملی و آئینی خاص ما ایرانیان محسوب می‌شود. چنانچه جنابعالی استحضار دارید در آن اثر جهانی که چشم جهانیان را همواره به عظمت تاریخ ایران خیره می‌سازد، بحث حفظ کرامت و منزلت زن ایرانی حتی در نزد شاهان ایرانی دوران باستان است چنانچه در آن اثر پیداست، نه اینکه هیچ گاه از بی حرمتی به کرامت زن ایرانی به عنوان یک ابزار برای مطامع مردان خبری نیست که وجود چهره‌ موقر یک "زن" در محور چرخِ قدرت شاه، دلیلی آشکار بر محوری بودن "زن"در شکل گیری مقتدرانه‌ یک حاکمیت بزرگ و یک امپراتوری بی رقیب است.

در شاهکار ادب پارسی یعنی شاهنامه نیز مواردی از اهمیت داشتن منزلت زن و حفظ "حجاب" وجود دارد آن‌جا که در قصه‌ بیژن و منیژه می‌خوانیم، منیژه منم دخت افراسیاب برهنه ندیده رخم آفتاب، خود نشان دهنده‌ شان و منزلت حجاب و پوشش نزد زن اصیل ایرانی آریائی دارد.

اکنون که بیش از ۴۰سال است، دشمنان ایران برای از بین بردن انقلاب و در ادامه، محو کردن کشوری بنام ایرانِ یکپارچه از نقشه‌ جهان تکاپو دارند و روز به روز دست به طراحی و اجرای ترفند‌های متعدد و در پوشش فعالیت‌های به اصطلاح نرم فرهنگی دارند و متاسفانه به نظر می رسد دشمن به دنبال نابودی مهمترین فرهنگ ایرانی، با استفاده از روش دو قطبی کردن جامعه با موضوع حجاب و بی حجابی هستند تا به اهداف شوم بعدی خود دسترسی یابند.

لازم است تدبیر لازم برای مقابله با این " شبیخون "دشمن اتخاذ گردد؛ چه آنکه اصالتاً حجاب" نه تنها یک نماد دینی بلکه یک فرهنگ و باور ملی است که ریشه در هویت تاریخی و اصیل زن ایرانی دارد. از همین رو به جهت اهمیت حفظ این "اثر ملی ایرانی" در ردیف آثار ملی و نیز آثار جهانی نیاز به اقدامی ضروری احساس می‌شود.

در پایان به عرض عالی می‌رساند که اداره‌ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زرند با توجه به شناختی که از تک تک شهروندان زرندی و ظرفیتی که در این خطه وجود دارد، آمادگی خود را جهت انجام دستورات عالی، برای مستند سازی و امور اولیه‌ ثبت ملی فرهنگ ایرانی "حجاب" در ردیف آثار ملی به نام تمام ایران در کوتاهترین زمان ممکن و به صورت کاملاً مردمی حضورتان اعلام می نماید. ضمن آنکه ثبت جهانی فرهنگ "حجاب" در سازمان جهانی می‌تواند بسیاری از توطئه‌ها برای نابودی یک فرهنگ اصیل ایرانی را خنثی و به آگاه‌سازی ذهن جهانیان درباره‌ زیبایی‌های این فرهنگ کمک نموده و بسیاری از شبهات داخلی را نیز روشن سازد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.